Heeft u vragen over Flowmade, onze producten of onze webwinkel? Onderstaand hebben wij de antwoorden op veel gestelde vragen beschreven. Heeft u meer vragen? Neemt u gerust contact met ons op.

Waarom kan Flowmade de reservedelen goedkoper aanbieden?
Onze leverancier heeft veel minder kosten voor afdelingen zoals bijvoorbeeld marketing en aftersales omdat zij zich volledig concentreren op het produceren van hoogwaardige onderdelen. Flowmade houdt middels een aantal slimme technieken de kosten laag en heeft niet de winstdoelstelling van een marktleider. Hierdoor hebben wij minder marge nodig om onze kosten te dekken, wat uiteraard voor u een prettiger prijsniveau oplevert.
Reservedelen voor minder geld, is de kwaliteit ook minder?
Nee, zeker niet! Al onze producten voldoen aan de hoge 3A en FDA producteisen. U heeft gegarandeerd dezelfde kwaliteit als het OEM-product. Sterker nog, Flowtrend investeert veel in onderzoek om alle bestaande producten nog verder te verbeteren. Probeer het nu zelf!
Waar worden de producten van Flowmade geproduceerd?
De producten van Flowmade worden geproduceerd door Flowtrend, een in Amerika gevestigd bedrijf. Alle producten voldoen aan de hoge 3A en FDA producteisen.
Kan ik echt voor álle merken bij jullie terecht?
Op dit moment bieden wij u een zeer breed assortiment aan, voor vrijwel alle bekende merken. Wij zijn ons productassortiment voortdurend aan het uitbreiden. Neemt u bij vragen over een specifiek product gerust contact met ons op!
Ik kan een product niet vinden in de webwinkel, betekent dit dat jullie het ook niet verkopen?
Nee. We bieden een zo compleet mogelijk assortiment aan via de webwinkel, maar kunt u in de webwinkel niet vinden wat u zoekt? Neemt u dan gerust contact met ons op!
Kan ik mijn bestelling alleen via de webwinkel plaatsen?
Nee, u kunt uw bestelling plaatsen op de manier die bij u past. Dat kan via de webwinkel, maar ook per e-mail of per telefoon. Onze webwinkel is een extra service die wij u aanbieden, zodat u direct uw bestelling kunt plaatsen.
Wat is de levertijd?
De levertijd is in 98% van de gevallen maximaal 6 werkdagen.
Wat is het verschil tussen Flowmade, Flowtrend en Reservedelen.nl?
Flowtrend produceert reservedelen voor vrijwel alle hygiënische pompen en afsluiters. Flowmade is de officiële distributeur van Flowtrend binnen de Benelux en www.reservedelen.nl is het online verkooppunt van Flowmade. Ontdek nu ook het gemak waarmee u online uw reservedelen bestelt.

Staat uw vraag hier niet bij? Stel deze dan aan een van onze medewerkers.

Stel uw vraag